Teoshaku sähkökaappitaiteeksi

Tule tekemään sähkökaappitaidetta Iisalmeen!

Iisalmen Seudun Kuvataideseura, Iisalmen kaupunki ja Savon Voima Oy etsivät taiteilijoita elävöittämään Iisalmen kaupunkiympäristöä. Mm. Helsingissä ja Jyväskylässä taidetta on tuotu osaksi ihmisten arkiympäristöä kutsumalla taiteentekijöitä maalaamaan teoksiaan sähkökaappeihin. Tavoitteena on saada paikallisten taiteentekijöiden teoksia esille ja samalla tehdä kaupunkiympäristöstä värikkäämpi ja viihtyisämpi näin myös Iisalmessa. Sähkökaappitaide ei ole kooltaan suuren suurta ja on sen vuoksi helposti lähestyttävä taidemuoto, niin maalarin kuin katsojankin näkökulmasta. Toivomme julkiseen tilaan soveltuvia teoksia, jotka yhdessä muodostavat monityylisen kokonaisuuden. Tervetuloa mukaan kaunistamaan kaupunkia!

 

● Kilpailuun osallistuminen viimeistään sunnuntaina 19.7.2020.

● Kaikenikäiset Ylä-Savossa asuvat taiteilijat ja taiteen harrastajat voivat osallistua kilpailuun.

● Maalattavia sähkökaappeja on 10, ja niiden sijainti ja kuvat näkyvät linkitetyssä materiaalissa (taidereitti). Voit suunnitella teoksesi juuri jotain tiettyä kaappia varten ja esittää toiveen sijoituspaikasta ehdotuksessasi.

● Sähkökaappien koko vaihtelee hieman, mutta korkeus n. 115cm ja leveys 60, 85 tai 120cm. Maalaus voi olla myös pienempi ja muun muotoinen. Kaapeissa oleva pieni keltainen yksilöintinumero -kyltti (n. 5 x 12cm) tulee jäädä näkyviin.

● Ehdotus jätetään sähköpostilla. Viestiin hakijan nimi, osoite ja muut yhteystiedot sekä keksimäsi nimimerkki. Liitteiksi teostasi kuvailevat 2 tiedostoa: kuva luonnoksesta ja tekstimuotoinen luonnehdinta teoksesta (tähän myös maininta mahdollisesta sijoituspaikasta). Nimeä tiedostot keksimälläsi nimimerkillä. Esimerkiksi: pensselisti_luonnos ja pensselisti_teksti. Alkuperäisen luonnoksen voi tehdä haluamallaan tekniikalla. Hakemukset osoitteeseen: iisalmenseudunkuvataideseura@gmail.com

● Yhteistyötahojen edustajat päättävät toteutettavat teokset viikolla 30. Valitut tekijät saavat lisäohjeistuksen Savon Voima Oy:n järjestämässä maalausinfossa viikon 31 alkupuolella Iisalmessa, Kulttuuritalolla (siihen olisi suotavaa päästä mukaan). Future Savo –hanke kustantaa maaleja ym. maalaustarvikkeita – myös tästä valitut tekijät saavat lisätietoa maalausinfossa. Maalausten toteutus viikoilla 31 ja 32, heinäkuun ke 29.7. – ke 5.8. välisenä aikana. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Toteutuneista teoksista maksetaan noin 200€ palkkio.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

16.06 | 21:04

Erittäinkin tasokkaita töitä. Kauniita, sointuvia,mielenkiintoisia värejä,suurtakin lahjakkuutta.Kiitos!

...
04.06 | 08:05

Huikea näyttely,kiitos!

...
01.06 | 10:39

upea näyttely

...
16.06 | 20:55
Kesänäyttely 2020 on saanut 9
Tykkäät tästä sivusta